Головне

Павелко: Знання Шевченком іноземних мов і робота з топ-тренерами не зашкодить збірній

01.02.2016 23:57 444 0

Чи буде Андрій Шевченко помічником Михайла Фоменка у тренерському штабі збірної України - стане відомо 20-22 лютого.

Про це в ефірі Радио Вести повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Розумію, що найпопулярніше питання по Шевченка зараз. З одного боку, його треба задати Михайлу Івановичу Фоменку. Упевнений, рішення буде, яке він озвучить 20-22 лютого", - повідомив він.

"Найголовніша філософія збереглася: тренер, який вивів збірну на Євро, продовжить прцювати далі. У якому ракурсі буде працювати Шевченко, якщо він буде в штабі, вирішуватиме Фоменко. Нам треба задіяти всіх фахівців, щоб збірна добре підготувалася до Євро-2016", - пояснив Павелко.

На думку Павелка, знання Шевченком іноземних мов і робота з топ-тренерами точно не зашкодить збірній.

"Останній раз до великого турніру ми готувалися в Німеччині у 2005 році. Зараз є інші можливості, маємо ресурси для більш якісної підготовки. Чи зможе Шевченко посилити збірну чи ні, вболівальники самі теж знають. Моя думка: його знання мов і робота з топ-тренерами точно не зашкодить. Але вирішувати буде Фоменко. Треба реагувати на реалії", - заявив президент ФФУ.

"Можливо, будуть перерозподілені обов'язки в штабі, може ще щось. У нас з Фоменком повне взаєморозуміння, ми переговорили і продовжуємо обговорювати деталі завчасно, щоб не виникло незрозумілих ситуацій на Євро. Треба почекати пару тижнів і по Шевченку все буде ясно", - наводить слова Павелка MatchDay.

Як відомо, Павелко заявив, що у Фоменка є шанси залишитися у збірній і після Євро-2016.

Андрій Шевченко. Світлина Reuters
Коментарі ()