Головне

Палкін заявив, що Шахтар відмовився від практики оренд бразильських футболістів

30.01.2016 22:57 652 0

Донецький Шахтар відмовився від практики оренд бразильських футболістів.

Про це в ефірі телеканалу Футбол повідомив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін, який розповів про можливий перехід Веллінгтона Нема у Флуміненсе.

"Ми не обговорювали вартість гравця, тому що постійно мусується питання про оренду. Але ми відмовилися від практики оренд бразильських футболістів, тому що вони, на жаль, поки не приводили ні до чого хорошого", - зазначив він.

"Єдиний момент - Алан Патрік. Більше того, він уже скільки років в оренді, і тільки зараз починає показувати той футбол, при якому ми його купували. Оренда бразильських футболістів - це собі на шкоду. Так що якщо хочуть купувати, нехай приходять і конкретно говорять про придбання, якщо є інтерес", - додав він.

За його словами, Нем так себе поводить, адже замало грає.

"Нем чому так поводиться - тому що він мало грає, це такі фактори як травми, тренувальний процес. Якщо він почне грати, всі ці моменти зникнуть", - сказав Палкін, слова якого наводить Террикон.

Раніше повідомлялося, що Флуміненсе запропонував Шахтарю взамін на Веллінгтона Нема чотирьох футболістів: Освалдо, Даніелзіньо, Маркоса Жуніора і Дугласа.

Нагадаємо, 23-річний Веллінгтон Нем перебрався в Шахтар у липні 2013 року якраз з Флуміненсе.

Коментарі ()