Головне

Президент Ла-Ліги назвав безглуздими дії ФІФА відносно Реала і Атлетико

28.01.2016 22:10 351 0

ФІФА слід внести поправки до законів, тому що дії міжнародної організації зараз безглузді.

Таку думку висловив президент іпанської Ла-Ліги Хав'єр Тебас, який розкритикував рішення ФІФА заборонити реєструвати нових гравців Реалу і Атлетико.

"Це анахронізм, привіт з минулого. У академіях діти отримують не тільки футбольні навички, але й гарну освіту. Зрозуміло, ми проти рабства і торгівлі неповнолітніми, але це все не має нічого спільного з трансферами молодих гравців, про яких клуби добре піклуються", - зазначив він.

"Слід внести поправки до законів, тому що дії ФІФА зараз безглузді. Багато європейських ліги бояться фінансових санкцій, але я не розумію, чому такі рішення взагалі приймаються в невеликій швейцарській організації", - висловив думку Тебас.

Тебас не розуміє, чому ФІФА та УЄФА намагаються вчити його етичним принципам.

"ФІФА та УЄФА питаются вчити мене етичним принципам. Я в шоці. У них немає ніякого права на це, це зовсім не в їх компетенції", - підкреслив президент Ла-Ліги, слова якого наводить Трибуна.

Нагадаємо, обидва мадридських клуби отримали трансферний "бан" за те, що порушували процедуру реєстрації молодих гравців.

За подібне порушення була покарана Барселона, якій минулого літа не вдалося заявити півзахисників Арду Турана й Алейша Відаля.

Раніше стало відомо, що ФІФА веде розслідування відносно Валенсії і Вільярреала.

Коментарі ()