Головне

Агент: Зозуля зацікавив клуби АПЛ та Бундесліги, Роман думає над цими варіантами

28.01.2016 18:35 940 0

Нападником збірної України та дніпропетровського Дніпра Романом Зозулею цікавляться клуби англійської Прем'єр-ліги і німецької Бундесліги.

Про це у інтерв'ю Футбол24 повідомив Олександр Панков, який представляє інтереси форварда.

"Так, дійсно, є зацікавленість клубів. Мова йде про два клуби-представника англійської Прем'єр-ліги і німецької Бундесліги, які хотіли б бачити Романа у своїй команді. Поки що не можу сказати назви даних клубів, це конфіденційна інформація, оскільки вони ще не зверталися із запитом до Дніпра", зазначив він.

"Але зацікавленість є, і я вже спілкувався з представниками цих клубів. На сьогоднішній день Роман думає над цими варіантами, основна складова її вибору - можливість отримувати регулярну ігрову практику, щоб потрапити в заявку національної збірної України на фінальну частину Євро-2016", - пояснив Панков.

За його словами, саме ця сутуація гальмує процес.

"Тому ця ситуація трохи гальмує процес. Розглядаються варіанти з орендою на півроку з правом викупу влітку", - сказав агент.

"У Німеччині це клуб, який ставить завдання потрапити в зону єврокубків. В Англії це команда, яка на сьогоднішній день знаходиться в середині турнірної таблиці, вона знайома українським вболівальникам. З боку клубів вже велася певна робота, вони переглядали Романа", - повідомив Панков.

За його словами, представники німецької команди приїжджали на деякі товариські ігри Дніпра.

"Представники німецької команди навіть приїжджали на деякі товариські ігри, які футболіст проводив у складі Дніпра. Зараз питання полягає в тому, чи встигнемо ми все оформити, адже ми зацікавлені в тому, щоб Дніпро здобув достатню фінансову компенсацію за Романа", - зазначив агент.

"Тут повинні скластися всі компоненти. Але Рома виявив бажання спробувати себе в Європі. Думаю, що в найближчі 3-4 дні ситуація буде вже більш-менш ясна. Про це вже скаже Дніпро, все буде офіційно", - повідомив агент Зозулі.

Панков натякнув, що англійський клуб для Зозулі в пріоритеті.

"Рома завжди прагнув спробувати сили в англійській Прем'єр-лізі, тому англійський клуб у нього в пріоритеті. Питання тільки в тому, що англійська команда цікавиться відсутністю виступів Романа за збірну останнім часом, оскільки у нього була травма", - зауважив він.

"Це може вплинути на отримання робочої візи в Англії", - підкреслив Панков.

Роман Зозуля. Світлина взята з Хsport
Коментарі ()