Головне

Шейх Салман зробить все, щоб Росія провела ЧС-2018 року

26.01.2016 09:22 768 0

Кандидат в президенти ФІФА шейх Салман Ібрагім Аль-Халифа заявив, що зробить все для проведення чемпіонату світу 2018 року в Росії.

"Виходячи з наявних у мене даних, немає ніяких підстав вважати, що чемпіонат світу в 2018 році пройде не в Росії. Я упевнений, що він відбудеться у вашій країні. І у тому випадку, якщо я буду обраний президентом, зроблю все, щоб так і сталося.

Я знаю про неймовірний прогрес, вже продемонстрований Росією при підготовці до чемпіонату світу. І я з нетерпінням чекаю моменту, коли можна буде відсвяткувати старт чемпіонату світу у вашій багатокультурній і захоплюючій країні. І те ж саме я можу сказати про турнір, що пройде в 2022 році в Катарі", - цитує Салмана "Р-спорт".

Вибори президента ФІФА відбудуться в Цюріху 26 лютого. Окрім Салмана участь в них також візьмуть генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, принц Йорданії Алі Аль-Хуссейн, колишній міністр по житлобудівництву ПАР і соратник Нельсона Мандели Токіо Сексвале і Жером Шампань.

Раніше повідомялося, що Великобританія буде ініціювати, щоб у Росії відібрали ЧС-2018 року та росіян не допустили до Олімпіади 2016 року.

Шейх Салман Ібрагім. Світлина - Reuters
Коментарі ()