Головне

Луческу не зрозумів дії судді у програному матчі на Florida Cup

21.01.2016 08:32 453 0

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу задоволений матчем на турніру Florida Cup з Корінтіансом, в якому гірники поступилися. Також наставників Шахтаря відзначив незрозумілі дії судді в цій грі.

"Ми провели дуже хороший, видовищний і динамічний матч. Обидві команди грали дуже добре. Шахтар заслуговував на перемогу в цій зустрічі, тому що контролював хід поєдинку упродовж 80 відсотків ігрового часу. При цьому допускали помилки, які дозволили суперникові забивати м'ячі.

Але зараз ми знаходимося на етапі передсезонної підготовки, і цей чинник теж необхідно брати до уваги. Тренуємося тільки один тиждень! Прекрасно провели другу половину гри: Корінтіанс зумів зробити тільки 5-6 передач на свого форварда. Ми ж створили багато моментів, хоча і не реалізували їх.

Але я вважаю, що команда провела хороший матч, продемонструвавши амбіції і мотивацію. На цьому етапі цей поєдинок корисний з точки зору фізичної підготовки. Ми знали, що у складі Корінтіанса виступають дуже хороші, технічні, швидкі футболісти. У першому таймі вони демонстрували агресивний натиск, а в другій половині картина вже була іншою. По ходу гри було багато порушень, і я не розумів, як суддя інтерпретував ці епізоди, - цитує Луческу офіційний сайт Шахтаря.

Раніше повідомялося, що Луческу залишиться в Шахтарі до закінчення нинішнього чемпіонату України.

Мірча Луческу. Світлина - офіційний сайт Шахтаря
Коментарі ()