Головне

Генеральний директор Зорі заявив, що заборгованість перед гравцями скорочується

19.01.2016 19:18 446 0

Луганська Зоря ще має деякі фінансові заборгованості перед гравцями.

Про це у інтерв'ю прес-службі повідомив генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов.

"Деяка фінансова заборгованість є. Але на те є об'єктивні причини. Вона сформувалася не сьогодні. Економіка в світі, а не тільки в нашій країні, перебуває не в кращому стані. Така ситуація зараз у багатьох клубів", - зазначив він.

"Зоря буде жити і йти вперед! За це потрібно сказати спасибі і президенту нашого клубу, і футболістам, які з розумінням до всього ставляться. Заборгованість не зростає. Нехай потроху, але ми, навпаки, намагаємося її скорочувати", - заявив Рафаїлов.

Рафаїлов повідомив, що ті борги по Євгену Лозинському, які є, згідно з рішенням суду, клуб погашує, як і належить щомісяця.

"Ті борги по Євгену Лозинському, які є, згідно з рішенням суду, погашаємо, як і належить щомісяця. Певну суму щомісяця перераховуємо на рахунок Лозинського. Я думаю, нашого екс-футболіста це влаштовує. Не подобається ж це його представникам, які вимагають всі гроші відразу", - сказав він.

"З розумінням до цієї проблеми відноситься Федерація Футболу України, так як видна динаміка, і ми виплачуємо гроші. І всі кошти, які повинні, виплатимо. Позиція і президента, і моя така, що борги необхідно виплачувати. Так, сума не зовсім справедлива, але такі футбольні документи. Змінити ми вже нічого не можемо", - підкреслив Рафаїлов.

Нагадаємо, Зоря та екс-гравець команди Сергій Лозинський підписали мирову угоду щодо реструктиризації боргу гравця.

Раніше повідомлялося, що луганська Зоря не проти використовувати порожню базу запорізького Металурга.

Також стало відомо, що два легіонери з Бразилії прибули в Україну для проходження медичного обстеження в луганській Зорі.

Коментарі ()