Головне

Кубок Егейського моря. Збірна України U-16 стартувала з поразки від Туреччини

18.01.2016 18:34 903 0

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16 років стартувала на щорічному міжнародному турнірі "Кубок Егейського моря", який триватиме з 18 по 23 січня у Туреччині.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Починаючи з 1999 року, "синьо-жовті" вже втринадцяте у своїй історії беруть участь у цьому престижному турнірі та за цим показником є абсолютними рекордсменами серед команд-гостей.

На "Кубку Егейського моря-2016" команда Сергія Попова потрапила до групи "А", отримавши у суперники юнацькі збірні Туреччини, Чехії та Норвегії. Саме із господарями змагань нашому колективу і довелося розпочати свій турнірний шлях.

Перша половина зустрічі пройшла за невеликої переваги збірної Туреччини.

За рахунок якісного володіння м’ячем "яничари" диктували гру у центрі поля, але українці, у свою чергу, надійно діяли у захисті.

Ситуація для "синьо-жовтих" змінилася після перерви. Підопічні Ахмета Джейлана додали у командній швидкості, в результаті чого наші юнаки почали припускатися помилок позаду.

На 52-й хвилині Кабак, опинившись на вигідній ударній позиції, не залишив Бабічину жодних шансів. Крапку у матчі встановив Кесгін, який подвоїв перевагу турецької збірної за шість хвилин до фінального свистка.

Зазначимо, що суперники українців по квартету "А", збірні Чехії та Норвегії, розписали результативну нічию - 1:1.

Вже завтра о 12:00 відбудеться другий матч українців на турнірі із чеськими однолітками.

Світлина ФФУ

Кубок Егейського моря-2016

Юнаки до 16 років

Група А

18 січня

Туреччина – Україна 2:0

Голи: 1:0 - Кабак (52), 2:0 - Кесгін (74)

Україна: Бабічин – Рожко, Снуріцин, Кулініч, Ісаєнко (Панченко, 48), Дудинський (Титаєвський, 64), Сорокін (Супряга, 57), Корнієнко, Харжевський, Мащенко (Климець, 75), Цитаїшвілі (Приходько, 41)

Коментарі ()