Головне

Вернидуб підтвердив інтерес до Пауліньо

14.01.2016 13:47 406 0

Захисник Олександрії Артем Сухоцький та нападник Калєва Ярослав Квасов продовжать кар'єру в Зорі.

Про це у інтерв'ю СЭ в Украине повідомив тренер команди Юрій Вернидуб, який також підтвердив інтерес до бразильського нападника Пауліньо.

"Сподіваюся, нам вдасться підсилитися. Зокрема, розглядається варіант переходу в Зорю бразильського нападаючого Пауліньо. Правда, говорити про це, як про доконаний факт, ще рано. Я така людина, яка не звикла говорити про подібні речі наперед", - зазначив він.

"Так, я за бразильцем стежив, дивився його гри і мені пообіцяли, що питання по ньому буде вирішуватися. Сподіваюся, Пауліньо з'явиться у нас в команді 15 січня. Важливо, щоб все зрослося. А як воно буде в підсумку - подивимося", - додав Вернидуб.

Тренер Зорі розповів і про інші кандидатури для підсилення команди.

"Про інші ж кандидатурах можна говорити з упевненістю. Має намір перейти до нас захисник Артем Сухоцький з Олександрії. Знаючи, що у нього закінчувався контракт з цим клубом, я запропонував хлопцеві попрацювати разом", - повідомив фахівець.

"Вважаю Сухоцького серйозним придбанням: усі матчі осінньої частини сезону він провів за Олександрію на досить хорошому рівні. У цього молодого футболіста все в його руках. Вірю, що в найближчому майбутньому він зможе проявити себе з кращого боку", - сказав тренер луганського клубу.

Вернидуб повідомив, що повернув до Зорі нападника Ярослава Квасова.

"Ще одного гравця - нападника Ярослава Квасова - ми повернули в Зорю з оренди в естонському Калєві. Для чемпіонату Естонії його бомбардирські показники були досить високі, а от як проявить він себе на батьківщині - покаже час", - підкреслив Вернидуб.

Раніше повідомлялося, що Пауліньо може підписати контракт із Зорею терміном на 2 роки.

Коментарі ()