Головне

Луческу назвав основні цілі Шахтаря на весняну частину сезону

13.01.2016 15:13 660 0

Головна ціль донецького Шахтаря - це перемога у чемпіонаті України.

Про це у інтерв'ю прес-службі "гірників" заявив головний тренер команди Мірча Луческу, який окреслив цілі для команди на весняну частину сезону.

"Ми повинні підготуватися до другої частини сезону максимально добре. Належить серйозний і відповідальний період. Потрібно докласти всіх зусиль, щоб залишитися лідером чемпіонату України і виграти його!", - заявив тренер.

"Золоті медалі дозволять нам безпосередньо класифікуватися в груповий етап Ліги чемпіонів. Водночас важливо якомога далі пройти в Лізі Європи, продемонструвавши хорошу, якісну гру", - зазначив Луческу.

За його словами, молодим гравцям потрібно набиратися досвіду, виходити на рівень першої команди.

"Тому буде багато роботи. На зборах у нас 30 футболістів – чекаю від усіх самовіддачі, терпіння і сили волі. З нами багато молодих гравців – їм потрібно набиратися досвіду, виходити на рівень першої команди", - сказав фахівець.

"Хочу звернути увагу: ви перебуваєте в унікальному спортивному центрі, куди приїздять найкращі світові команди, найкращі спортсмени, причому не тільки футболісти. Це таке собі Олімпійське містечко. Шахтар братиме участь у Florida Cup, де нам потрібно добре себе показати. Це важливо не тільки з огляду на підготовку до весняної частини сезону, але й для іміджу нашого клубу", - підкреслив Луческу.

Раніше тренер заявив, що Шахтар - це топовий клуб.

Раніше повідомлялося, що чотири гравці Шахтаря залишаються в оренді у Зорі ще на півроку.

Також повідомлялося, що головний тренер Шахтаря Мірча Луческу не може вивести з україснького банку 20 млн євро.

Нещодавно сам Луческу заявив, що залишиться у Шахтарі як мінімум до закінчення контракту, тобто травня 2016 року.

Коментарі ()