Головне

Агент: До офіційних переговорів по Ярмоленку справа поки не дійшла

21.12.2015 16:52 498 0

Евертон дав зрозуміти, що як і раніше зацікавлений в послугах вінгера Динамо Андрія Ярмоленка, проте офіційного документу в Динамо поки не направляв.

Про це повідомив агент гравця Динамо Вадим Шаблій, який прокоментував інформацію про відновлення інтересу до його клієнта з боку Евертона та інших зарубіжних клубів.

"Поки йдеться про мої контакти як агента гравця з англійською стороною. І не більше. Евертон дав зрозуміти, що як і раніше зацікавлений в Андрієві, проте офіційного паперу в Динамо поки не направляв", - повідомив агент.

"У Європі лідер Динамо і збірної України постійно перебуває в центрі уваги і є одним з найбажаніших придбань, але в офіційні переговори з київським клубом ніхто поки не вступав", - зазначив Шаблій.

За його словами, головною дійовою особою в таких переговорах буде президент Динамо Ігор Суркіс.

"Не варто забувати, що головною дійовою особою в таких переговорах буде президент Ігор Суркіс, і все залежить від того, чи влаштує його пропозиція, в тому числі з фінансової точки зору", - пояснив він.

"На що готова англійська сторона, мені поки невідомо. До офіційних переговорів, повторюся, справа поки не дійшла. Що б не говорили в Евертоні мені або Андрію, все залежатиме від того, наскільки пропозиція задовольнить Динамо", - додав агент Ярмоленка, слова якого наводить СЭ в Украине.

Раніше повідомлялося, що Сток Сіті, Боруссія Д, Евертон і Астон Вілла вели переговори щодо трансферу вінгера Динамо Андрія Ярмоленка.

Андрій Ярмоленко. Світлина fcdynamo.kiev.ua
Коментарі ()