Головне

Скрипник: Упевнений, що Вердер потрапив у зону вильоту ненадовго

20.12.2015 13:51 610 0

Український наставник бременського Вердера Віктор Скрипник прокоментував чергову поразку своєї команди у чемпіонату Німеччини.

Напередодні "музиканти" поступилися у гостях Айнтрахту (1:2) та опинилися після цього у зоні вильоту - на 15-му місці турнірної таблиці першості.

"Насамперед, хотів би вибачитися перед уболівальниками Вердера за поразку. На жаль, ейфорія після виходу у чвертьфінал Кубку Німеччини позначилася на нашій команді", - сказав він.

"Після успіху у вівторок ми не встигли як слід відновитися у психологічному плані. І це призвело до маси індивідуальних помилок у сьогоднішньому поєдинку", - додав наставник.

За словами Скрипника, Вердер програв дуже важливий матч, але він не був вирішальним.

"Звичайно, у першій половині чемпіонату ми набрали занадто мало очок... І зимова перерва є дуже недоречною. Ми з нетерпінням хочемо виправити наше турнірне становище", - пояснив він.

"Звичайно, зараз уся команда дуже розчарована. Але, повірте, ми зберігаємо оптимістичний настрій щодо наших можливостей. Упевнений, що Вердер потрапив у зону вильоту ненадовго", - цитує тренера Dynamo.kiev.ua.

Віктор Скрипник. Світлина AP
Коментарі ()