Головне

Курченко продовжить "фінансувати" Металіст у 2016 році

16.12.2015 15:48 939 0

Навесні харківський Металіст продовжить виступи в українській Прем'єр-лізі.

У цьому запевнив спортивний директор Металіста Олександр Бойцан, який по завершенні загальних зборів учасників Прем'єр-ліги розповів про перспективи харківської команди в новому році.

"Навесні, гарантую, Металіст гратиме. І всі хочуть, щоб команда виступала в Прем'єр-лізі. Йти на час проблем у перший дивізіон - не вихід. Хто нам це радить, нехай сам там грає. Робота ведеться, щоб вирішити питання заборгованостей і фінансування", - зазначив він.

"Треба ще трохи часу. Плоди будуть видні, робота кипить всередині і вона не видна публічно. Ми не шукаємо нових інвесторів. Так, борги треба віддавати, і ми знаємо як", - запевнив Бойцан.

Спортивний директор також висловив думку щодо можливої зміни формату УПЛ.

"Формат чемпіонату? Треба, щоб турнір був цікавим. Якщо команди розіб'ють на групи, теж буде боротьба і за єврокубки, і за збереження прописки", - висловив думку Бойцан.

"Плани Металіста? 14 січня виходимо з відпустки, 24-го - збираємося до Туреччини. Ніхто не розривав контракт, все на місці, крім Назаренка, який пішов ще в жовтні", - наводить слова спортивного директора клубу MatchDay.

Раніше стало відомо, що гравці харківського Металіста перед Новими роком отримають гроші.

Коментарі ()