Головне

Шахтар кличуть грати на Донбас-Арені, але в чемпіонаті ДНР

16.12.2015 13:35 1044 0

Футбольний клуб Шахтар зможе проводити домашні матчі в Донецьку тільки після відмови від участі в чемпіонаті України.

Про це повідомив міністр молоді, спорту і туризму та званої ДНР Михайло Мішин.

"У нас немає ніяких підстав, щоб проводити футбольні матчі першості України. Тому ФК Шахтар може повернутися в Донецьк, якщо відмовиться від українського чемпіонату по футболу. Шахтар" може грати в Донецьку, але тільки в першості ДНР", - цитує Мішина сайт новостей донецкой республики.

Мішин додав, що "помаранчево-чорні" повинні пройти усі процеси, передбачені чинним законодавством самопроголошеної Донецької Народної Республіки, перш ніж заявляти про проведення матчів на донецьких майданчиках.

"Ніхто не виганяв ФК "Шахтар" з Донецька. Керівництво клубу саме прийняло рішення поїхати із столиці ДНР. Отже, тепер повернення цього клубу в Донецьк можливе тільки з дотриманням вимог керівництва нашої Республіки", - Мішин.

Нещодавно було повідомлено, що головний тренер Шахтаря Мірча Луческу планує завершити свою співпрацю з донецьким клубом саме на Донбас-Арені. 

Нагадаємо, що Шахтар домашні матчі чемпіонату України грав у Львові. Пізніше гірники відмовилися від Арени-Львів через погану підтримку місцевими уболівальниками. Останні домашні ігри Шахтар проводив у Запоріжжі та Одесі. 

Коментарі ()