Головне

Палкін назвав Шальке сильним, але Шахтар націлюється на виграш Ліги Європи

14.12.2015 14:52 819 0

Донецький Шахтар має всі шанси пройти німецький Шальке-04 та пробитися в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Таку думку в ефірі телеканалу "Футбол 1" висловив генеральний директор "гірників" Сергій Палкін, який прокоментував жеребкування 1/16 фіналу турніру.

"Із Шальке свого часу ми зустрічалися. Тоді ми вдома виграли 1:0. Думаю, що ми повинні діяти у такому ж дусі. Сильна команда, питань немає. За рейтингом УЄФА йде практично лідером серед команд, які брали участь у жеребкуванні. Між собою зустрінуться сильні команди, а німецький чемпіонат один з найсильніших. Потрібно грати та перемагати. Це сильний суперник, але нам він по зубах", - заявив він.

"Не хотілося потрапити на Манчестер Юнайтед, Тоттенхем або Наполі. Взагалі, було досить багато клубів, з якими не хотілося зустрічатися. До матчу потрібно поставитися дуже уважно. Потрібно сконцентруватися на грі та проходити далі", - додав генеральний директор "гірників".

За словами Палкіна, Шахтар має тільки одну амбіцію - перемогти у Лізі Європи.

"У нас амбіція тільки одна: перемагати, пройти далі та виграти цей турнір. Команді рівня Шахтаря немає сенсу просто брати участь у цьому турнірі", - висловив думку генеральний директор клубу. 

"Можливе підсилення? Вважаємо, що з точки зору кадрів ми вкомплектовані повністю. Не бачу сенсу підсилювати команду, у нас на кожній позиції є конкуренція. Де проведемо домашній матч? Всі матчі Шахтар проведе у Львові", - підкреслив Палкін.

Коментарі ()