Головне

Ребров: "Вдалим жереб буде тоді, якщо ми пройдемо цю команду"

14.12.2015 13:49 473 0

Манчестер Сіті - це сильна та збалансована команда.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив наставник Динамо Сергій Ребрво, який висловив свою думку щодо жеребкування 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

Манчестер Сіті - це сильна та збалансована команда, втім, інші команди в 1/8 фіналу ЛЧ не потрапляють. Правильно сказав Ігор Михайлович Суркіс - вдалим жереб буде тоді, якщо ми пройдемо цю команду. Ман Сіті хороша і збалансована команда, але ми вже з ними зустрічалися і досить успішно", - зазначив він.

"Ми обов'язково розберемо цю команду. У будь-якій команді можна і потрібно знайти слабки місця, вони є і в Ман Сіті. Ігри досить нескоро, у нас є час підготуватися та зібрати потрібну інформацію. Не потрібно думати про те, яке місце клуб займає в Прем'єр-лізі і на скільки фронтів грає команда", - додав Ребров.

За словами тренера Динамо, входити у турнір такої стадії після тривалої перерви буде непросто.

"Після тривалої перерви важко входити в турнір такого рівня. Підходячи до цих ігор після зборів, команда буде підходити в збалансованому складі. Подивимося, чи будуть у них травмовані. АПЛ сильний чемпіонат, іноді по дві гри на тиждень проводять", - сказав фахівець.

"Підсилення? Зараз призидент повернеться з жеребкування. Ми обов'язково сядемоі і обговоримо ситуацію щодо підсилення. Команда пройшла в наступний раунд, тому вимагає посилення. Все це буде, я впевнений що ми 100% знайдемо взаєморозуміння з нашим президентом. Які позиції треба підсилити? Зараз я вам не можу відповісти на це питання", - підкреслив Ребров.

Коментарі ()