Головне

Маркевич: "Матч з Русенборгом може стати для мене останнім"

10.12.2015 20:28 527 0

У Дніпра великі заборгованості перед футболістами та тренерським штабом.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив наставник Дніпра Мирон Маркевич, який відверто розповів про поточну кризу в дніпропетровському клубі.

"Я сказав Стеценку, нехай він поставить президента клубу до відома, що я хочу піти. Далі так тривати не може, я повинен знати чітко, інакше навіщо воно взагалі треба? У мене є таке бажання", - заявив тренер.

"Знаєте, є один нюанс: у Дніпра великі заборгованості перед футболістами та мною. Треба солідно підійти до цього питання. Заборгованість велика, і треба це якось вирішувати. Ми мучимо один одного, і цей вузол треба якось розв'язати", - додав тренер Дніпра.

За його словами, треба робити серйозну команду за рахунок молодих футболістів.

"Якщо йде тенденція на омолодження, то тут є хороші тренери, які працюють з дублем, з U-19, які можуть взятися за це, що буде логічно. Є й інший шлях - робити серйозну команду за рахунок молодих футболістів, яких збирати з усього світу", - висловив думку фахівець.

"Подивитися, що тут є, добрати їх, а також залишити футболістів, які будуть фундаментом: Зозулю, Шахова, Ротань ще може рік-два пограти. Треба буде серйозно налаштовуватися на єврокубки, на Лігу чемпіонів, тому що чемпіонат у нас зараз далекий від ідеалу", - заявив він.

Тренер Дніпра припустив, що матч проти Русенборга може стати для нього останнім.

"Чи стане матч з "Русенборгом" для мене останнім? Можливо", - сказав Маркевич, слова якого наводить Террикон.

Коментарі ()