Головне

Антунеш: "Потрібна максимальна концентрація і увага, щоб досягти результату"

09.12.2015 17:54 298 0

Від футболістів Динамо буде потрібна максимальна концентрація і увага, щоб досягти максимального результату у матчі з Маккабі.

Про це заявив захисник київського клубу Віторіну Антунеш.

"Команда активно готується до цього матчу, щоб завоювати таку бажану і довгоочікувану перемогу, яка дозволить нам вийти з групи в стадію плей-офф. Для нас це особливо важливо, тому що ми знаємо, що Динамо останні 15 років не виходило з групи Ліги чемпіонів", - зазначив він.

"Якщо нам вдасться перервати цю традицію, зможемо принести задоволення і нашим уболівальникам, і собі", - додав захисник.

На думку Антунеша, на Динамо очікує важка гра.

"Гра має бути важка, Маккабі ще не заробив очок у цьому груповому етапі. Ніхто не виграє поєдинок до початку гри. Від нас буде потрібна максимальна концентрація і увага, щоб досягти максимального результату", - зауважив португалець.

"Холод? Для нас холод не представляє великої проблеми і не матиме такого значення, як для гостей, які звикли до тепліших кліматичних умов. Але не думаю, що це вирішальним чином позначиться на грі або буде важливим фактором", - підкреслив Антунеш, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()