Головне

Лопотегі: Потрібна героїчна самовіддача, щоб обіграти Челсі

09.12.2015 10:15 152 0

Головний тренер португальського Порту Хулен Лопетегі розповів, чого він чекає від виїзного матчу своєї команди проти лондонського Челсі в 6-му турі групового турніру Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, у разі, якщо в паралельному поєдинку групи київське Динамо обіграє Маккабі, то для виходу в плей-офф Ліги чемпіонів Порту потрібна буде тільки перемога над Челсі.

"Порту ніколи не вигравав в Англії, але ми налаштовані переписати історію! У нас є прекрасна можливість для цього в майбутньому матчі.

Проте, безумовно, ми розуміємо, що для досягнення переможного результату необхідно буде показати прекрасну гру, адже нам протистоятиме велика команда. Потрібна також і максимальна, просто героїчна самовіддача усіх наших футболістів! Тільки так можна перемогти суперника рівня Челсі.

Перед початком групового турніру, напевно, мало хто думав, що розв'язка в нашій групі буде саме такою. Проте, маючи 10 очок після п'яти турів, нам необхідно перемагати. Ми готові боротися за такий результат, - цитує тренера dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()