Головне

Срна: "Добре грати, а потім програвати - це теж не варіант"

09.12.2015 00:17 404 0

Шахтар міг набагато краще зіграти у поточному розіграші Ліги Чемпіонів.

Таку думку в ефірі телеканалу Футбол 1 висловив капітан Шахтаря Даріо Срна, який прокоментував поразку своєї команди від ПСЖ у матчі 6-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів.

"Не заслуговували на поразку? Залишається тільки результат. Так, ми грали добре, але залишається тільки результат. Намагалися грати у свою гру, виходило добре, але, на жаль, програли. Добре грати, а потім програвати - це теж не варіант. Нам потрібен результат, будемо працювати над помилками", - зазначив він.

"Рік був важкий, багато перельотів. Треба добре відпочити і підготуватися до Ліги Європи. Сподіваюся, що в Україні настане мир і люди повернуться додому. Всі вболівальники Шахтаря повернуться у Донецьк  та будуть дивитися наші ігри на Донбас-Арені", - висловив сподівання капітан "гірників".

За його словами, Шахтар міг краще виступити у поточному розіграші Ліги Чемпіонів.

"Не вистачило фарту? Це неважливо. Я повторюсь - залишається тільки результат. Потрапили у Лігу Європи, де від нас очікують хороший результат. Що стосується Ліги Чемпіонів, то ми могли зіграти набагато краще", - підкреслив Срна.

Коментарі ()