Головне

Гітченко: "Упевнений, що ми могли фінішувати вище в турнірній таблиці"

08.12.2015 21:44 218 0

У поточному сезоні УПЛ Карпати прогресують.

Таку думку висловив капітан Карпат Андрій Гітченко, який підбив підсумки весняної частини сезону для львівської команди.

"У цьому сезоні були різні матчі, однозначно охарактеризувати наші виступи досить важко. Упевнений, що ми могли фінішувати вище в турнірній таблиці за підсумками 2015-го. Однак бачу і позитивні моменти. Команда прогресує, це помітно", - зазначив він.

"Ми постійно покращуємо нашу гру. Шкода, що ми втратили багато очок у цьому сезоні. Карпати додали в командній грі. Футболісти звикли один до одного, притерлися і тепер кожен відчуває партнера на підсвідомому рівні", - додав він.

За його словами, команда також додала в тактичній підготовці.

"Також ми додали в тактичній підготовці. Тренерський штаб істотно покращив наші тактичні навички. Ми освоїли нову схему з одним опорником. Недоліки? У нас він один і ключовий - реалізація", - зауважив капітан Карпат.

"У нас молода команда. Доводиться часто знаходити потрібні слова перед грою. Однак мені не важко, адже мені допомагають інші футболісти: Ігор Пластун, Ігор Худоб'як, Олег Голодюк", - підкреслив Гітченко, слова якого наводить прес-служба Карпат.

Коментарі ()