Головне

Ліга Чемпіонів. 6 тур. ПСЖ - Шахтар 2:0. Наступна зупинка - Ліга Європи

08.12.2015 23:57 503 0
Ліга Чемпіонів. 6 тур. ПСЖ - Шахтар 2:0. Наступна зупинка - Ліга Європи

Донецький Шахтар програв ПСЖ у заключному матчі групового етапу Ліги чемпіонів. Однак, засмучуватися цій поразці "гірники", швидше за все не будуть, адже вони зайняли третє місце в групі, і навесні зіграють у Лізі Європи.

Незважаючи на те, що для ПСЖ ця гра особливого турнірного значення не мала, команда Лорана Блана грала дуже організовано, і постійно тримала у тонусі оборонні редути Шахтаря.

При цьому, гірники самі постійно створювали собі проблеми: згадати хоча б моменти з обрізками Каніболоцького в першому і другому таймах, за які Ібрагімович вибачив голкіпера донецького клубу.

В перші 45-ть господарі більше володіли м'ячем, однак по-справжньому гольових моментів у них не було. Шахтар грав другим номером, непогано контратакував, однак у Едуардо гра не пішла, а тому гостроти біля воріт Траппа також не було.

А пропустили гірники за десять хвилин після початку другої половини. Неорганізована гра в обороні вилилася в те, що Лукас Моура з-за штрафного класно пробив із-під захисника, залишивши без шансів Каніболоцького.

Пропущений м'яч завів гірників, які великими силами пішли вперед. Шахтар тиснув, створював небезпеку, захисникам ПСЖ двічі доводилось виносити м'яч майже з лінії своїх воріт, однак, забити сьогодні гостям не судилося. ПСЖ ж, в свою чергу, упіймав суперника на помилці в останні хвилини, і Златан таки забив свій гол, поставивши крапку в цьому поєдинку.

У підсумку, Шахтар програв по рахунку, однак, по грі донеччани більша заслуговували на нічию. Команда Луческу показала характер, відпрацювала для уболівальників, а тому з чистою совістю може йти у відпустку. Незважаючи на найгірший показник по набраних очках в ЛЧ, команда виконала завдання-мінімуму і навесні продовжить виступати в єврокубках.

Коментарі ()