Головне

Луческу: "Я дуже добре ставлюся до Реброва"

06.12.2015 23:13 302 0

Київське Динамо грамотно використало ситуацію, яка склалася в українському футболі.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив наставник донецького Шахтаря Мірча Луческу.

"Якби у нас все було добре, то Динамо б не виступало на такому рівні. Можу звичайно відзначити сьогоднішній потенціал киян. Команда стала іншою. Але уявіть, якби ми помінялися місцями, з Динамо сталося б теж саме. якщо не гірше", - зазначив він.

"Клуб грамотно використав цю ситуацію. Посилили команду, підписали нових гравців. Не думаю, що в інших умовах вони б довіряли молодим футболістам. Не було б ні Буяльського, Рибалки і Сидорчука. Напевно, вони б використовували інших гравців, а сформована ситуація дозволила в деяких матчах моделювати, дивитися", - сказав Містер.

Тренер Шахтаря також відзначив роботу наставника Динамо Сергія Реброва та нападника киян Андрія Ярмоленка.

"Хочу відзначити і Реброва. Саме завдяки йому Динамо зараз нагорі, я дуже добре до нього ставлюся. Ярмоленко? Безумовно - це головна зірка київського Динамо. Це футболіст, який тягне за собою всю команду, багато в чому від Андрія залежить результат матчу", - зауважив він.

"Що до пролонгування контракту з Андрієм, то керівництво Динамо просто продовжило інсвестувати в Ярмоленка. Матч у Лізі Чемпіонів - це теж гроші", - підкреслив Луческу.

Коментарі ()