Головне

Луческу: "Завдання на Лігу Європи? Для початку треба вийти туди"

06.12.2015 22:51 262 0

У матчі з командами рівня Реалу та ПСЖ Шахтар продовжував демонструвати атакуючий футбол.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив наставник донецького клубу Мірча Луческу.

Складно робити висновки по цьому розіграшу Ліги Чемпіонів. Ми зустрічалися з двома сильними клубами, в обох зустрічах ми постраждалиі. Втім, якщо ми б грали на Донбас Арені, ми б взяли очки в цих матчах. Єдине, що дуже засмутила гра з Мальме", - зазначив він.

"Ми мали повну перевагу по ходу всього матчу, але не змогли реалізувати свої моменти. Тепер будемо сподіватися, що вийдемо хоча б у Лігу Європи. Ми навіть в цій групі не відійшли від філософії нашої гри. Демонстрували атакуючий футбол, який всі звикли бачити. Ми хотіли, щоб на перший план вийшла техніка і індивідуальна майстерність наших футболістів", - додав Луческу.

За його словами, Шахтар не боявся Реалу та ПСЖ.

"Ми не боялися нікого з суперників, підтвердження тому - реакція Шахтаря у кінцівці матчу з Реалом і другий тайм з ПСЖ, За таку гру я пишаюся своїми футболістами. Незважаючи на проблеми, Шахтар залишається шановним клубом в Європі, який демонструє хороший футбол. Зазначу, що везіння грає теж велику роль, особливо в турнірі рівня Ліги Чемпіонів", - сказав Містер.

"Завдання на Лігу Європи? Для початку треба вийти туди. У цьому турнірі також на кону великі гроші. Упевнений, що всі команди які вийдуть в ЛЄ, будуть робити все можливе, щоб виступити якомога краще. Не забувайте, завоювання цього трофею відкриває пряму путівку у груповий етап ЛЧ. А це мінімум 20 млн. євро. На жаль, на сьогоднішній день все  вимірюються грошима", - підкреслив Луческу.

Коментарі ()