Головне

Бойцан: "Курченко готовий продати Металіст? Я думаю, що це - неправда"

06.12.2015 21:28 415 0

Президент харківського Металіста Сергій Курченко не збирається продавати клуб.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив спортивний директор Металіста Олександр Бойцан.

"Зустріч була і приховувати тут нічого, я зустрічався з президентом. Якихось кардинальних змін не відбулося. Курченко підтвердив свої наміри допомагати клубу, як це далі буде втілюватися в життя - поки незрозуміло", - повідомив він.

"Мені особисто нічого він не обіцяв, може футболістам обіцяв. Я спілкувався з ними перед грою з Чорноморцем. Сказав, про те, як йдуть справи, коли вони зможуть отримати ці гроші. Футболісти ж люди, вони все прекрасно зрозуміли. Я думаю, їм не вистачало спілкування з керівництвом", - висловив думку Бойцан.

За його словами, Курченко продавати Металіст не збирається.

"Коли заплатять гроші футболістам? Це залежить від деяких обставин. Після продажу Соузи? Це одна з версій. Курченко готовий продати Металіст? Мені він це не говорив, я думаю, що це - неправда", - сказав спортивний директор клубу.

"Надія на Ярославського? Задавайте такі питання особисто йому або Курченку. Єдина можливість підтримати людей в клубі - це заплатити їм грошей. Чи заплатить Курченко? Це до нього питання, але я зроблю для цього все можливе", - підкреслив Бойцан.

Коментарі ()