Головне

Курченко погодився продати Металіст?

05.12.2015 16:28 446 0

Головний тренер "Металіста" Олександр Севідов розповів про згоду власника харківської команди Сергія Курченка вступити в переговори з новими претендентами на кризовий клуб.

"За моєю інформацією, Курченко вперше погодився вести переговори про купівлю клубу новими власниками. Раніше такого точно не було. Я дуже сумніваюсь, що знайдеться багато претендентів на ці активи. Але команда сподівається на зміни.

Тим паче, що попри всю складну фінансову ситуацію клубу ніхто з футболістів "Металіста" не висловив бажання покинути клуб. І я теж готовий залишитись, хоча становище в мене десь таке ж, як і у них", - розповів Севідов в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Також наставник харків'ян запевнив, що його команда навряд чи вирішить бойкотувати останній матч 2015 року проти "Чорноморця", відтак є всі шанси, що гра таки відбудеться.

Нагадаємо, після зустрічі гендиректора харків'ян Бойцана з нинішнім власником у "Металісті" знову не побачили грошей, незважаючи на обіцянки Курченка погасити частину боргів уже цього тижня, повідомляє Футбол 24.

Коментарі ()