Головне

Захисник Карпат: Молодіжна команда Олімпіка відверто "зливала" гру

05.12.2015 13:08 458 0

Захисник Карпат U-21 Назар Виздрик заявив, що у матчі з Олімпіком донецька команда відверто зливала гру.

Нагадаємо, що матч Карпат та Олімпіка завершився з рахунком 4:0 на користь команди зі Львова. Ця гра також потрапила у список борця з договірними матчами італійця Франческо Баранка.

"У другому таймі тіє гри усі помітили, що щось не так. Я травмувався і деякий час не бачив гри - коли повернувся, вже було 2:0. Роман Іванович Зуб (головний тренер Карпат U-21, - прим. "Футбол 24") хотів забрати команду з поля, бо бачив що за "цирки" робляться.

Це просто нереально смішно. Тренер "Олімпіка" після гри давав інтерв’ю і казав, що "краще програти з великим рахунком, і ми старалися йти вперед". Як йти вперед? Чотири людини просто стоять біля нашого штрафного майданчика, а захисники чудять.

Як можна проявити себе як футболіст, коли суперник зливає гру? Останні півроку, коли я грав у команді Карпат U-19 під керівництвом Тлумака, то таких речей не було. Ми з кожною командою боролися. Може, й були подібні матчі, але ми того не помічали.

Кожна команда виживає, як може. Але ж не таким способом. Який сенс у такому футболі? Зараз ось прийняли закон, тепер такі речі каратимуться кримінальною відповідальністю. Може, щось і зміниться, - цитує гравця Футбол 24.

Коментарі ()