Головне

Прем'єр-ліга. 12 тур. Дніпро - Волинь 0:1. Хворий не видужує, він в комі

05.12.2015 19:54 406 0
Прем'єр-ліга. 12 тур. Дніпро - Волинь 0:1. Хворий не видужує, він в комі

Криза в дніпропетровському Дніпрі продовжує набирати обертів. Після поразок від Лаціо та Ворскли, на власній Дніпро-Арені команда були бита Волинню. Результат матчу, можливо, не по грі, але зайвий раз доводить, що не все спокійно у футбольному царстві Ігоря Коломойського. Новини про виплату заборгованості гравцям Дніпра мали надихнути команду на вихід з ігрової кризи, але вийшло навпаки. 

Не грає нині Дніпро як фіналіст Ліги Європи. Немає бажання у команди грати у футбол та гризти землю. Чому? Питання завше до Мирона Маркевича та Ігоря Коломойського, яким вже час пояснити, що відбувається з командою і в середині колективу. У Волині ж все навпаки. Бажання у футболістів грати хоч відбавляй (їм також виплачують борги по зарплаті), а в кого воно зникає, то словесна тирада з тренерської лави від Віталія Кварцяного повертає будь-кого з гравців у гру.

У першому таймі Дніпро повністю переграв Волинь і луцьку команду від пропущених голів рятувала лише чудова реакція Артема Кичака. Десь з хвилини 35-ї Волинь трохи прокинулася і вирівняла гру після голосу від Кварцяного: Чого не граєш, стань покури! Не відомо, кому адресувався цей наказ, але Волинь забігала.

У другому таймі Волинь продовжувала грати у свій футбол, а Дніпро було не впізнати. Чомусь був замінений у перерві Ротань. Вийшовший замість капітана Даніло злився з грою усієї команди з Дніпропетровська і був замінений ще до закінчення поєдинку. Після заміни Даніло навіть не підійшов до лави запасних, не потиснув руку Маркевичу, і відразу пішов у роздягальню.

Маркевич у цій грі також був сам на свій. Практично увесь матч Мирон Богданович просидів на тренерському кріслі і був схожий на людину, яке не на футболі, а на балеті. Навіть коли Волинь забила на 85-й хвилині, обличчя Маркевича не видало емоцій. Невже і цей тренер звик до безладу в Дніпрі?

Що стосується голу Шарпара, то він буде вартий обговорення. Нападник Волині забивав чи то спиною, чи то за допомогою руки, чи підставив ногу інший гравець, оскільки був дуже динамічний момент. Бойко сигналізував арбітру, що Шарпар забивав за допомогою руки та ще й травмував Федецького. Рефері Абдула цей гол зарахував.

Дніпро у завершальні 10 хвилин намагався зрівняти рахунок, але робила це команда Мирона Маркевича ну дуже не переконливо.

Коментарі ()