Головне

Суркіс блокує продовження контракту з Фоменком

25.11.2015 15:31 1158 0

Почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс блокує продовження контракту з наставником збірної України Михайлом Фоменком.

Про це повідомляє джерело Чемпіона ФФУ.

За словами джерела, Суркіс у нинішньому Виконкомі у ФФУ має більшість людей, і доля Фоменка в його руках. Нинишній ж президент ФФУ Андрій Павелко, навпаки виступає за продовження співпраці з тренером, який вивів команду на Євро-2016 уперше після матчів плей-офф.

Кандидатура Суркіса на зміну Фоменка не називається. Натомість джерело зазначає, що у Фоменка не найкращі стосунки з братами Суркісами ще з 90 років, коли Михайло Іванович в 1992-1993 очолював київське Динамо і команду прийнял футбольні брати.

До того ж Фоменко у 2012 році прийняв збірну України, коли ФФУ керував давній його друг Анатолій Коньков, в якого як і в Фоменка, були і залишаються дуже складні відносини з Григорієм Суріксом.

Нагадаємо, що у Фоменка закінчується контракт зі збірною України 30 листопада. За словами Павелка, у грудні має пройти Виконком ФФУ, який і визначиться з кандидатурою наставника збірної України на Євро-2016.

Коментарі ()