Головне

Моурінью: "Щоб зрозуміти всі можливі розклади, мені потрібен калькулятор"

25.11.2015 09:52 387 0

Маккабі не заслуговував настільки розгромної поразки від Челсі.

Про це після матчу з Маккабі в рамках групового турніру Ліги чемпіонів заявив головний тренер Челсі Жозе Моурінью, який зазначив, що його команда виглядала краще, і залишився задоволений перемогою, яка дозволяє "синім" самостійно вирішувати питання виходу з групи, не залежачи від результатів конкурентів.

"Підсумковий рахунок не по грі. Маккабі не заслуговував настільки великої поразки. Залишившись у меншості, вони практично весь другий тайм успішно захищалися. Вони провели ряд небезпечних атак, в одній з яких Бегович створив відмінний сейв після удару Захаві", - зазначив тренер Челсі.

"У першому таймі ми діяли на хорошому рівні, але все ж поле нам серйозно заважало. Тільки це не дало нам показати свій найкращий футбол і забити більше м'ячів. Нам вдавалися відмінні комбінації, але в заключній стадії поганий стан газону часто заважав їх логічному завершенню", - додав тренер.

За його словами, Маккабі не заслуговував такого результату.

"Ми по праву перемогли і здобули три очки, проте Маккабі не заслуговував такого результату, Щоб зрозуміти всі можливі розклади, мені потрібен калькулятор. Я знаю, що в разі перемоги ми виходимо в плей-офф Ліги Чемпіонів, а при поразці нас чекає Ліга Європи", - зауважив фахівець.

"У разі нічийного результату все набагато складніше. Але для мене це не особливо важливо, оскільки моє головне завдання - виграти наш матч", - підкреслив Моурінью, слова якого наводить chelsea-fc.ru.

Коментарі ()