Головне

Ребров: "Я радий, що у хлопців вийшло виграти цей непростий матч"

25.11.2015 00:26 725 0

Для Динамо перемога над Порту була дуже важливою.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував перемогу Динамо над Порту у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

"Я радий, що хлопці подарували сьогодні величезну радість вболівальникам, які чекали цієї гри. Дійсно - це дуже важлива перемога.  Гра була дуже важлива. Я радий, що ми не просто перемогли, а перемогли у два м'ячі у дуже сильної команди", - зазначив він.

"Я не можу сказати, що ми по всіх статтях обіграли Порту. Але показник в 17 ударів по воротах Порту говорить багато про що. Порту у свою чергу завдало 7-8 ударів. Самі хлопці були налаштовані сьогодні на перемогу, я бачив це у їхніх очах. Я радий, що у хлопців вийшло виграти цей непростий матч", - сказав Ребров.

За словами Реброва, це не Порту слабка команда, а просто Динамо Київ показало хорошу гру.

"Порту слабка команда? Я радий, що ви зараз про це говорите. Це не Порту слабка команда, а ми показали хороший футбол. От чому, якщо Динамо когось обігрує, так суперник відразу слабкий? Перед матчем ніхто не говорив, що Порту - слабка команда", - підкреслив Ребров.

Коментарі ()