Головне

Сачко: "Було багато браку"

22.11.2015 13:33 426 0

У матчі 15-го туру Ворскла - Говерла поле було складне для обох команд.

Про це заявив головний тренер полтавського клубу Василь Сачко, який  прокоментував перемогу над Говерлою (2:1).

"Знали про рішення призначити Черняка президентом Ворскли. Сприйняли позитивно, знайомі з ним давно. Він приїжджав в команду, на ігри літав з нами. Вважаємо його футбольною людиною. Це важливий крок. Настрій в команді теж піднявся", - зазначив тренер Ворскли.

"Незважаючи на погоду, гра вийшла цікава, але для тренерів знервована. Поле було складне для обох команд. Гравці Говерли виділялися індивідуально. На Ворсклу налаштувалися. Були помилки, обрізки, пропустили гол... Не маємо права так помилятис", - зауважив Сачко.

За словами тренера Ворскли, такі перемоги радують і нового президента.

"Гра сподобалася, фланги працювали, забили голи, були ще моменти. Дитятьєв два рази в штангу потрапив. Такі перемоги радують і нового президента - він привітав хлопців у роздягальні", - сказав фахівець.

"Треба було прискорювати гру. Було багато браку, суєти. У перерві попросили грати ширше, заробили фланги. Зробили заміни. Турсунов освіжив гру. Радий, що знайшлася заміна травмованим - Громову в тому числі. Незамінних не буває", - підкреслив Сачко, слова якого з посиланням на телеканал Футбол 2 наводить MatchDay.

Коментарі ()