Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Шахтар - Волинь 4:0. Без шансів для команди Кварцяного

21.11.2015 19:21 1018 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Шахтар - Волинь 4:0. Без шансів для команди Кварцяного

Волинь Віталія Кварцяного, що традиційно любить підпортити нерви лідерам українського футболу цього разу була декласована Шахтарем. Якщо ще до гри хтось і міг поставити на команду з Луцька, то сам матч все розставив на свої місця. Мірча Луческу не став економити сили гравцям, які грали за збірні і виставив найсильніший склад.

Довго протриматися Волині гравці Шахтаря не дали. Вже на 19-ій хвилині ворота Шуста були розпечатані. Після гарматного прострілу від Срни Марлос розстріляв ворота Волині - 1:0. Після забитого голу Шахтар пішов вперед, а ось Волинь розсипалася. Шахтар грав як на тренуванні і давалося гірникам все доволі легко. Пару тисяч уболівальників на стадіоні у Запоріжжі підтримували гірників не набагато краще, ніж у Львові на який так ображаються в Шахтарі через підтримку команди в Прем`єр-лізі. Але і без уболівальників гра Шахтаря цього вечора була б на висоті.

Без пропущеного голу ворота Волині залишалися не довго. На 32-ій хвилині ще один сильний удар від Ісмаїлі застав зненацька Шуста і це вже 2:0. Через шість хвилин номінальні господарі довели рахунок до розгромного вже в першому таймі. Знову простріл від Срни і Марлос накручує трьох захисників і знову переграє Шуста - 3:0.

На старті другого тайму Шахтар знову вчинив навалу на ворота Волині і могли забивати Дентіньйо та Гладкий. На 67-й хвилині Шахтар таки забив свій четвертий гол. Чудовий пас Марлоса в ноги Гладкому і той ударом в один дотик робить рахунок 4:0. До завершення матчу Шахтар міг забити ще кілька голів, але рятував Шуст.

Знаковою у Шахтаря була заміна на 82-й хвилині, коли замість Марлоса вийшов 18-річний український півзахисник Андрій Кобенко. Забити гол молодому українцю не вдалося, як й іншим гравцям Шахтаря. 4:0 -  гарне тренування для Шахтаря перед Реалом.

Коментарі ()