Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Чорноморець - Дніпро 0:0. Сенсація в Одесі

21.11.2015 16:15 576 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Чорноморець - Дніпро 0:0. Сенсація в Одесі

Дніпро продовжує лихоманити у чемпіонаті України. У матчі 15-го туру УПЛ "синьо-біло-блакитні" зіграли у нульову нічию в Одесі проти одного з аутсайдерів першості - Чорноморця. Підопічні Олександра Бабича здобули лише дев'яте очко у 14-ти зіграних поєдинках.

У першому таймі, якщо брати об'єктивно, Дніпро мав пропускати. Вже на 3-й хвилині Коркішко ударом зі штрафного показав, що Бойкові сьогодні в Одесі буде важкувато. У підсумку у першій половині воротарю "біло-синьо-блакитних" довелося вступати у гру ще кілька разів. Зокрема, коли він відбив удар головою Гадрані точно у кут.

У моменті, коли і Бойко не рятував Дніпро, на підмогу команді Маркевича прийшла поперечина. Гості пропустили разючу контратаку, ще й Дуглас провалився у простій ситуації, тому Куценку ніхто не заважав пробити. Ніхто, крім каркасу воріт.

Футболісти Дніпра попереду весь час намагалися знайти Селезньова, якого щільно закрили захисники. В інших випадках "дніпряни" розраховували на індивідуальні дії. Та все летіло не у рамку воріт. Лише одного разу Боровик по-справжньому вступив у гру, відбивши ногою подачу зі штрафного після невеличкого дотику Селезньова.

Євген, до речі, виглядав достатньо важким після двох непростих зустрічей зі словенцями. Але замінити основного форварда Маркевичу поки що ніким. Зозуля тільки-но набирає ігрову форму. Тому так і вийшло, що в Одесі через чимале навантаження Селезньова особливо помітно не було.

Друга половина вийшла абсолютно інакшою. Тренери Чорноморця вирішили, що не варто так ризикувати, як це було у першому таймі. Швидше за все, саме цим можна пояснити той факт, що "моряки" рідко переходили центр поля, віддавши ініціативу гостям. Але ті, як виявилося, нічого з насиченим захистом зробити не змогли.

Найреальніший момент був на 59-й хвилині. Дуглас головою влучив у поперечину після навісу з кутового, а добивання Лео Матоса з лінії воріт виніс Смірнов. Усі інші подачі забирав Боровик, який також відбив кілька ударів впритул. Саме Євген може розрахоувати на звання "гравець матчу".

Не допомогли Дніпру і вихід Зозулі з Даніло, і шість компенсованих хвилин. Підсумкова нічия все більше віддаляє команду Маркевича від зони Ліги Чемпіонів і все більше наближує до реальної боротьби за бронзові нагороди з луганською Зорею.

Коментарі ()