Головне

Прем'єр-ліга. 15 тур. Олімпік - Динамо 0:3. Робочі три очки

20.11.2015 18:49 519 0
Прем'єр-ліга. 15 тур. Олімпік - Динамо 0:3. Робочі три очки

Київське Динамо здобуло робочі три очки в поєдинку з Олімпіком, який відбувся в Києві на стадіоні імені Лобановського. Експериментальний склад, який випустив Сергій Ребров, зумів відправити у ворота суперника три м'ячі і впевнено записати у свій актив чергові три пункти.

Напередодні гри з Порту, в якій фактично буде вирішуватися доля киян в Лізі чемпіонів, тренерський штаб дав можливість відпочити збірникам Динамо. Рибалка, Сидорчук і Кравець розпочали гру на лаві запасних, а Ярмоленко взагалі не потрапив у заявку.

Кияни прогнозовано з перших хвилин заволоділи ініціативою, і замкнули суперника на його половині поля. Перший гол команда Реброва забила вже на 25-й хвилині, коли після навісу Дениса Гармаша м'яч в кут воріт красиво головою підрізав Жуніор Мораес.

Кияни продовжили атакувати, у Олімпіка аргументів для команди Реброва не знаходилося, тому логічно, що Динамо забило другий гол. На останніх хвилинах першої половини тепер вже Мораес асистував Гармашу, який без особливих проблем переграв Литовченка.

Тренерський штаб Олімпіка в перерві провів подвійну заміну, однак, особливого підсилення атаці це не дало. Олександр Шовковський сьогодні фактично всю гру знаходився без роботи, а все, що створили донеччани - декілька напівмоментів, які реальної загрози воротам не несли.

А кияни змогли забити третій м'яч, коли Парцванія зіграв у своєму штрафному рукою і арбітр вказав на точку. Олег Гусєв взявся виконувати удар з 11-ти метрів, і зробив це у класичному стилі - розвів голкіпера і м'яч по різних кутах.

У підсумку, Динамо виконало всі поставлені на цю гру завдання - взяло очки, награло резерв, і дало можливість відновитися провідним футболістам напередодні гри з Порту.

В свою чергу, Олімпік спробував зіграти проти киян на контратаках, однак ця тактика результату не принесла. Таким чином, подвійних преміальних, які обіцяв президент клубу Гельзін, гравці не отримають.

Коментарі ()