Головне

Тейшейра, Стоунз, Ляказетт і Маркіньос у зимовому шорт-листі Моурінью

18.11.2015 17:50 440 0

Жозе Моурінью отримав черговий вотум довіри від керівництва клубу, після того як йому було запропоновано скласти список трансферних планів для зимового трансферного вікна.

Як повідомляє лондонське видання London Evening Standard, клуб визнає, що влітку у трансферній кампанії були допущені помилки і це є однією з причин, чому керівництво продовжує підтримувати португальського тренера.

Моурінью був засмучений, коли Челсі не вдалося придбати цілий ряд гравців, серед яких були Джон Стоунз, Маркіньос, Поль Погба і Крістіан Бентеке.

Тренер Челсі представив новий шорт-лист з 6 гравців, які є пріоритетними цілями в січні, а також назвав імена гравців, які повинні покинути команду.

Відповідно до даного списку, головними кандидатами на посилення захисту є все ті ж Джон Стоунз і Маркіньос.

Для посилення півзахисту Моурінью має намір придбати 18-річного португальського опорного півзахисника Порту Рубена Невеша і 19-річного опорного півзахисника Ред Стар Белград Марко Груїча, яким також цікавляться Інтер і Ювентус.

Лінія атаки в шорт-листі представлена 25-річним універсальним атакуючим півзахисником Шахтаря Алексом Тейшейрою та 24-річним форвардом Ліона Александром Ляказеттом.

Серед гравців, які повинні покинути команду - нападник Радамель Фалькао і захисник Папі Джілободжі, який з моменту переходу в Челсі влітку за 2.7 мільйона фунтів, зіграв всього одну хвилину, вийшовши на заміну в матчі Кубка Ліги, пише sports.ru.

Коментарі ()