Головне

Дехто вважав, що необов'язково виконувати настанови тренера, - Грозний

09.11.2015 07:59 321 0

Гравці Говерли не проявили бажання та вогню у матчі 14-го туру УПЛ з Дніпром.

Про це на післяматчевій прес-конференції сказав головний тренер ужгородців В'ячеслав Грозний, якого цитує офіційний сайт дніпропетровського клубу.

"Грали команди різного рівня: велика команда Дніпро та молоді гравці, які претендують, щоб про них у майбутньому говорили так, як говорять сьогодні про гравців Дніпра, але ще не здатні грати на цьому рівні", - сказав він.

"Я не побачив бажання та вогню, які були у першому матчі. Деякі гравці вважали, що необов'язково виконувати настанови тренера до кінця. Я їм висловив і в перерві, і після гри: "Хлопці, якщо хочете прогресувати, потрібно виконувати", - додав наставник.

За словами Грозного, у перерві він сказав, що не зможе докричатися на інший фланг, і якщо гравці не будуть допрацьовувати до кінця, буде складно.

"Рівень швидкості атаки Дніпра значно вище нашої оборони. Я хотів зіграти у три центральні захисники, як я кілька разів практикував проти Дніпра, але у нас немає практично жодного досвідченого центрального захисника", - зауважив він.

"Рівень суперників вищий, і я це розумів. Можна сказати, якби не було рикошету... Все одно б нам забили. Дніпро мав тотальну перевагу та грав з бажанням. Ми могли б щось протиставити, якби пішов пас. У нас він не пішов взагалі", - пояснив коуч.

Грозний не зміг пригадати за всю свою кар'єру, щоб не пройшла жодна гостра передача.

"Значить, немає ще потрібного класу та майстерності. Хоча я не став грати у закритий футбол. Яка різниця, скільки програти? Потрібно навчитися реалізовувати напівмоменти, які обов'язково будуть", - підсумував він.

Коментарі ()