Головне

Шаран: "Враження від матчу позитивні"

07.11.2015 20:49 316 0

Олександрія може занести собі в актив гру проти Шахтаря у матчі 14-го туру УПЛ.

Про це на прес-конференції заявив наставник Олександрії Володимир Шаран, який поділився думкою про гру з Шахтарем.

"Враження позитивні, тому що до вилучення Шендрика гра нам давалася. Хіба що моментів у Шахтаря було більше. Але все одно Олександрія не відсиджувалися в обороні, а намагалася грати в той футбол, який ми хочемо бачити. Хотілося б порівняти гру команди в повному складі - ось тоді можна робити якісь висновки", - сказав він.

"Проте хлопці молодці, адже проявили характер, вдесятьох забили другий м'яч і ще раніше були напівмоменти, могли б реалізовувати. Шахтар, звичайно, їх теж створював, але у суперника було на гравця більше. Тому можна занести собі тільки в актив цю гру, яка напевно сподобалася нашим уболівальникам", - зазначив Шаран.

За словами тренера, команда за цю гру отримає преміальні.
 
"Президент клубу подякував команді за гру і самовіддачу. Я вже казав: президент завжди оцінює нашу роботу і сказав, що ми отримаємо преміальні за цей матч. Побільше б таких президентів, які розуміють футбол і так позитивно ставляться до команди! Тому хлопці повністю віддаються на полі, що вони сьогодні і зробили", - підкреслиа Шаран, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()