Головне

Луческу: "Незадоволений грою і моментами у другому таймі"

07.11.2015 20:42 368 0

Головний тренер Шахтаря Мірча Луческу залишився незадоволений грою своїх підопічних у матчі проти Олександрії (3:2).

Про це наставник заявив на прес-конференції, де поділився враженнями від матчу 14-го туру з Олександрією.

"Так, незадоволений грою і моментами у другому таймі, коли за рахунку 3:1 наші футболісти розслабилися. Допустили саме ті помилки, які аналізували! Говорили, в чому сильна Олександрія, і якраз таким чином отримали пенальті у наші ворота. Ми дозволяли суперникові подавати з флангу, що дуже небезпечно", - зазначив тренер.

"Сьогодні найважливіше було не дати господарям відчути сміливість у своїх діях. Для цього нам просто потрібно було контролювати гру, залишивши Олександрію без м'яча. До рахунку 3:1 все складалося нормально. У нас була чисельна перевага. Ми повинні були спокійно контролювати гру і доводити її до логічного кінця без небезпечних моментів біля наших воріт. На жаль, цього не сталося", - сказав Містер.

Тренер запевнив, що Шахтар зробить певні висновки.

"Мені не сподобалися ні Феррейра, ні Нем, який, за винятком кількох зароблених фолів, не ввійшов у гру команди. Цим пояснюється те, що ви чули з роздягальні мої претензії до своїх футболістів. Важливі три очки на полі не дуже гарної якості, тим більше що суперник грає швидко і агресивно ... Природно, цій команді властиві єдиноборства, на такому полі їх легко вести" - сказав він.

"Ще раз повторю: задоволені результатом. Будемо аналізувати, що сталося, і робити певні висновки. Шахтар - це Шахтар, він не може дозволити собі не домінувати повністю, якщо суперник перебуває в чисельній меншості. За рахунку 1:3, на жаль, зупинилися. Напевно, футболісти думали про ті вільні дні, які я їм обіцяв після сьогоднішнього матчу", - підкреслив Луческу, слова якого наводить прес-служба Шахтаря.

Коментарі ()