Головне

Чанцев: "Зоря нас повністю переграла"

07.11.2015 18:00 323 0

Зоря повністю переграла запорізький Металург.

Про це на прес-коференції заявив головний тренер запорізького Металурга Анатолій Чанцев, який прокоментував поразку своєї команди від Зорі у матчі 14-го туру УПЛ (1:4).

"Зоря нас повністю переграла. На щось інше ми й не сподівалися. Єдине на що сподівалися, так це на те, щоб хлопці не повторювали тих помилок, які були ними допущені в попередніх зустрічах. Розбирали минулу гру з Карпатами, вказали на недоліки", - зазначив він.

"Гра Зорі побудована на швидкісних атаках, індивідуальних діях флангових гравців. Ми говорили і розбирали, щоб хлопці перекрили ці зони. На жаль, особливо наш лівий фланг, часто провалювався. Ми неправильно розташовувалися. Це пригнічує. Те, що клас і досвід Зорі вище - це факт", - заявив Чанцев.

На думку Чанцева, Зоря могла забити і більше чотирьох м'ячів.

"Нам забили чотири голи. Якщо дивитися правді в очі, то могло бути й більше. Порадували і ми уболівальників забитим голом. Хотілося б, щоб це було частіше. Ми ростемо потроху. Повністю перейшли на гру нашими вихованцями", - сказав тренер.

"Чому так вчинили? Тому що наше майбутнє дуже туманно. Нехай хлопці спробують себе в Прем'єр-лізі. Сподіваюся, що більшість з них буде виступати саме в ній. Є можливості і ми їх пробуємо", - підкреслив Чанцев, слова якого наводить прес-служба Металурга.

Коментарі ()