Головне

Федецький: "У першу чергу Дніпро - команда з характером"

04.11.2015 21:33 470 0

Дніпро постарається максимально надійно зіграти в обороні у матчі з Сент-Етьєном.

Про це на передматчевій прес-конференції присвяченій матчу 4-го туру групового етапу Ліги Європи Сент-Етьєн заявив захисник українського клубу Артем Федецький.

"Знаєте, ми намагаємося розбирати кожен наш матч як у чемпіонаті, так і в Лізі Європи. Звичайно, були помилки, але ми їх розібрали і сподіваємося, що вони не повторяться. У футболі хто менше помиляється, той і добивається результату. Постараємося як у минулому розіграші Ліги Європи максимально надійно зіграти в обороні. Потрібна дисципліна всіх гравців, починаючи від воротаря і закінчуючи нападником", - зазначив Артем.

"У першу чергу Дніпро - команда з характером. У минулому сезоні ми максимально викладалися на полі і добивалися результату за рахунок другого, третього дихання. І лише за рахунок спільної роботи можна добитися результату", - додав захисник Дніпра.

Федецький зауважив, що в поточному сезоні у команди не все виходить.

"Так, у цьому сезоні не все виходить, прийшли нові хлопці, які тільки намагаються вникнути у наші тактичні тонкощі. Думаю, що вже в завтрашньому матчі ви побачите той Дніпро, який успішно грав у Лізі Європи в минулому сезоні", - підкреслив Федецький, слова якого наводить прес-служба Дніпра.

Коментарі ()