Головне

Степаненко: У Мальме був тільки один момент - удар в першому таймі

04.11.2015 08:09 299 0

Півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко прокоментував матч 4 туру Ліги чемпіонів з Мальме (4:0).

"Шахтар міг би забити і більше. У цьому матчі була видна команда, усі хлопці дуже старалися, догравали кожен момент до кінця - і це утілилося в результат. У будь-якому випадку нам треба було перемагати з різницею м'ячів не менше двох, тому ми і кинулися з перших хвилин в атаку.

Сьогодні ми трохи поміняли тактику. Якщо в першому матчі Містер просив більше пресингувати, чекав, що Мальме почне виходити з оборони, - і це зіграло з нами злий жарт: суперник використав довгі передачі і так створював моменти, то в другій грі Містер, навпаки, сказав, щоб я більше діяв з центральними захисниками і створював більшість у боротьбі з двома нападниками.

Тобто у нас завжди був зайвий футболіст в обороні. І це спрацювало! Здається, у Мальме був тільки один момент - удар в першому таймі Джурджича. Значить, ми гідно впоралися з двома форвардами, і при цьому у нас не було жодних проблем і із стандартами. Так ми і отримали перемогу, плюс, ясна річ, настрій, домашня арена", - цитує Степаненка офіційний сайт Шахтаря.

Коментарі ()