Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Дніпро - Олімпік 3:2. Зозуля накував

28.10.2015 20:42 695 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Дніпро - Олімпік 3:2. Зозуля накував

Дніпропетровський Дніпро прогнозовано вийшов до 1/4 фіналу Кубка України. У матчі з Олімпіком на напівпорожній Дніпро-Арені команді Маркевича вдалося виграти у суперника з рахунком 3:2, і здобути загальну перемогу за сумою двох матчів - 5:3.

Дніпро з перших хвилин гри на правах господаря заволодів ініціативою, однак, Олімпік теж не збирався відсиджуватися в обороні, намагаючись гостро контратакувати. Перший момент біля воріт гостей виник у молодого Лучкевича, але, вийшовши на побачення з голкіпером, він не зміг його переграти.

Ближче до середини тайму Олімпіку навіть вдалося заволодіти ініціативою, однак на 33-й хвилині оборонці клубу загубили Бруно Гаму, який з флангу змістився до центру і зовнішньою стороною стопи відправив м'яч у дальній кут воріт Литовченка.

Дніпро міг забивати другого вже за п'ять хвилин, однак Дмитро Чигринський не зміг скористатися відскоком від захисника, і з класної позиції пробив повз ворота.

У другому таймі обидва тренери зробили підсилення, випустивши нових гравців. У Маркевича в атаку вийшли Зозуля і Бабатунде, Санжар дав ігровий час Борзенку і Лисенку. І саме Володимир став тією фігурою, яка відновила на деякий час інтригу в цьому протистоянні.

На 74-й хвилині Лисенко ударом метрів з 10-ти зрівняв рахунок, а вже в наступній атаці Олімпіку вдалося вдурге відправити м'яч у сітку воріт Лаштувки - цього разу відзначився Шестаков.

Здалося, що у Олімпіка є шанс, проте Дніпро забрав м'яч під свій контроль і не дав супернику можливості щось створити. А в кінцівці гри своє повернення на поле відзначив Зозуля, який спочатку асистував Бабатунде, а потім і вирвав перемогу для своєї команди класним ударом в падінні через себе.

У підсумку, Дніпро йде далі, а Олімпіку нічого не залишається, як готуватися до ще одного матчу з командою Маркевича вже в рамках чемпіонату.

Коментарі ()