Головне

Йовічевич: "Телефонували з-за кордону, але в мене контракт до 31 грудня"

28.10.2015 16:23 581 0

Наставник Карпат Ігор Йовічевич отримував пропозиції від закордонних клубів.

Про це сам фахівець повідомив у інтерв'ю виданню Український Футбол, де розповів про виступи підопічних, іноземні запрошення та трансферні плани на зиму.

"Так, підсилання нам дуже потрібно. Насамперед це нападник. Агресивний та швидкий гравець, який може обіграти в третій зоні сам на сам. Адже контроль м’яча — не самоціль, а засіб, який сприяє створенню моментів. Наголошую: наставник відповідальний за методичний план, а реалізація — винятково показник рівня команди", - зазначив він.

"Саме тому в Барселоні є такі люди, як Мунір і Сандро — кваліфіковані вихованці, проте суто під проект. Водночас на полі грають Неймар і Суарес, яких придбали під зав­дання за понад сто мільйонів євро", - додав він.

Тренер Карпат також розповів про можливе запрошення нападника Манце, який двічі проходив збори з командою "левів".

"Наскільки мені відомо, зараз він у словенському Домжале. Робитимемо все, щоби його запросити. Хоча це буде тяжко, бо в нього контракт. Окрім того, в нас іще є інші кандидати. Манце не єдиний. Має бути принаймні три-чотири варіанти", - розповів тренер Карпат.

"Мене не відволікає те, що мною цікавляться закордонні клуби. Уся моя концентрація та енергія спрямована на Карпати. Роблю все для клубу та футболістів. Звичайно, є новини, що закордонні ФК зацікавлені у співпраці. Проте мені це не заважає. Зараз мої думки пов’язані лише з тим, аби набрати максимум очок у матчах, що залишилися цьогоріч, аби команда з упевненістю продовжила проект, який ми обрали", - сказав фахівець.

Тренер також запевнив, що готовий відпрацювати контракт.

"В мене контракт до 31 грудня. Я завжди буду левом і буду пітніти на кожному тренуванні, аби виправдати довіру Петра Петровича, котрий призначив мене головним тренером", - підкреслив Йовічевич.

Коментарі ()