Головне

Дмитро Трухін завершив кар'єру

17.10.2015 16:43 586 0

Колишній півзахисник ужгородської Говерли Дмитро Трухін вирішив повісити бутси на цвях.

Про це він повідомив у інтерв'ю порталу 1football.info.

"Розгляд справи (Говерла має борги перед гравцем, прим. ред) проходить так, як і очікувалося: Говерла апелює. Апеляційний суд відхилив їхню апеляцію. Тепер справа повернена до звичайного господарського суду міста Львів. Передача документів не так швидко робиться, як би того хотілось. Відповідно, затягується час. Але все законно, все так, як має бути - Говерла має право на апеляцію", - повідомив він.

"Заборгованість переді мною складає 12 місяців. Пошуки нового клубу? Якщо чесно, в мене не пошуки не проходять. В мене було конкретне запрошення з білоруського чемпіонату, були варіанти по Україні - можливість поїхати на перегляд до команди Прем'єр-ліги, але так сталось, що в той період я захворів, тому не вийшло влаштуватися в Прем'єр-лігу. Були запрошення з Першої ліги, але я не хотів туди їхати. Зараз я припинив пошуки команди і футболом не займаюся", - зазначив Дмитро.

За словами Трухіна, він вже завершив футбольну кар'єру.

"Я планую завершувати футбольну кар'єру. Точніше, не планую, а вже завершив. Від якого українського клубу була пропозиція? Відразу після того, як закінчив в Говерлі сезон, я мав їхати на перегляд в дніпродзержинську Сталь - я мав розмову з Володею Мазяром, але пізніше захворів і випав на місяць з тонусу. Самі розумієте, що їхати, коли команда вже почала чемпіонат… Двері вже туди закрились", - підкреслив Трухін.

Коментарі ()