Головне

Мораєс: "Ми чудово розуміємо, що не зіграли на своєму рівні"

17.10.2015 11:49 433 0

Гравці Динамо повинні серйозно попрацювати над помилками після програшу від Шахтаря.

Про це заявив нападник київського Динамо Жуніор Мораєс, який спробував знайти пояснення прикрої поразки від донецького Шахтаря.

"Сьогодні було дуже важко грати саме в свою гру, особливо в атаці. Протягом найближчого тижня ми повинні серйозно попрацювати над помилками, щоб вони не повторювалися надалі. Не можна сказати, що відсутність контроля м'яча - це основна причина нашої поразки. Повторюся, нам потрібно розібрати помилки, виправити їх і скоріше забути про цю поразку", - зазначив він.

"Ми чудово розуміємо, що не зіграли на своєму рівні, не знаю, що трапилося. Нічого особливого тренер і президент нам не сказали - кожен гравець і сам прекрасно розуміє, що зробив доброго, а що поганого. Ми повинні дивитися вперед з оптимізмом, щоб перемогти в кожній наступній грі", - сказав нападник.

На думку Мораєса, Динамо може грати на одному рівні з Шахтарем.

"Протягом тижня у нас два дуже складних і відповідальних матчі. На жаль, нам не вдалося здобути позитивний результат, але ми повинні дуже відповідально підготуватися до матчу проти Челсі, об'єднавши всі наші зусилля. У нас є чотири дні не тільки на відновлення, тренування, але і для серйозної робота над помилками", - сказав він.

"У нас був просто поганий день, раніше ми показували набагато вищий рівень і можемо грати набагато краще - на одному рівні з Шахтарем, Челсі чи іншими командами, але не показали цього", - підкреслив Мораєс, слова якого наводить прес-служба Динамо.

Коментарі ()