Головне

Прем'єр-ліга. 11 тур. Сталь Д - Дніпро 0:6. Розібрали по гвинтиках

17.10.2015 16:47 933 0
Прем'єр-ліга. 11 тур. Сталь Д - Дніпро 0:6. Розібрали по гвинтиках

Дніпропетровське дербі між Дніпром та Сталлю, яке проходило в рамках 11-го туру УПЛ, завершилося розгромною перемогою підопічних Мирона Маркевича. Вже з перших хвилин матчу номінальні гості взяли м'яч під свій контроль, а вже на 4-й хвилині рахунок міг відкривати Матеус - трохи не вистачило влучності. Втім, вистачило влучності через три хвилини партнеру бразильця Руслану Ротаню. Сталь привезла на свої ворота штрафний, а голкіпер дніпродзержинців Бандура привіз у підсумку гол. Так, Ротань класно пробив зі штрафного у ближню 9-тку з гострого кута, але Олександр явно помилився і цей удар брати був повинен.

Після голу Дніпро заспокоюватися не став, прокинулася дещо і Сталь, яка почала включати пресинг. Але цього виявилося замало. Чигринський двічі довгою діагоналлю не зміг доставити м'яч Селезньову, але з третьої спроби пас нарешті пройшов, однак на Матеуса, який на 18-й хвилині скористався помилкою Вороніна, обіграв 1 на 1 Бандуру та переправив м'яч у порожні ворота суперника. Сталь відповіла через три хвилини, однак удар Каленчука із забивної позиції полетів значно вище воріт.

Дніпро в середині тайму збавив оберти і особливо нічим не вирізнявся. Моментів особливо не було і тому ніщо не віщувало третього голу. Тут знову "відзначився" Бандура, який "включив режим Нойєра" та почав обігрувати Селезньова у власному карному, за що і був покараний третім голом. За 5 хвилин до перерви Сталь не змогла реалізувати свій найкращий момент за весь матч, коли Кулач після прострілу партнера з метра не зміг переграти Бойка, який вчасно вийшов з воріт та скоротив кут обстрілу. Через хвилину Дніпро відповів пострілом у поперечку від Селезньова. Міг забити 4-й гол до перерви і Томечак - трохи не докрутив хорват з гострого кута.

Другий тайм розпочався для підопічних Мазяра також невдало. Тренер у перерві змінив Бандуру на Паньківа, однак Юрій вже на 46-й хвилині пропустив 4-й гол. Тут вже більше "нарубали" захисники, які без проблем дали Селезньову розстріляти ворота після пасу від Матеуса. Вже після цього стало зрозуміло, що гра зроблена. Сталь ще двічі примудрилася пропустили у власні ворота, а могла пропустити і більше - Паньків таки декілька раз команду виручав. Автором ще двох голів став Селезньов, який у підсумку оформив покер. На 68-й хвилині Безус довгим діагональним пасом знайшов Євгена , той ще встиг прийняти м'яч, обробити його та вразити спокійно ближній кут воріт Паньківа. А четвертий гол нападник збірної України забив з 11-метрів, коли проти Гами у карному правила порушив Кравченко.

У результаті Дніпро довів справу до логічного завершення. Сталь так і нічим не відповіла, адже морально команда була знищена вже на початку 2-го тайму - 6:0 для підопічних Маркевича, які з піднесеним настроєм розпочинають підготовку до матчу Ліги Чемпіонів з Сент-Етьєном.

Коментарі ()