Головне

Експерт каналу Футбол каже, що Ахметов у футболі розбирається як тренер

11.10.2015 16:42 661 0

Президент Шахтаря Ринах Ахметов у футболі розбирається не гірше за професійних тренерів.

Про це заявив ексерт телеканалів Футбол Сергій Морозов.

"Мені кілька разів доводилося спілкуватися з Ринатом Леонідовичем в плані якості гравців, тактики, розвитку клубу. Обговорювали минулі ігри, перспективи команди. Я був досить здивований тим, що за дуже короткий термін він осягнув величезний багаж знань про футбол. Не знаю, якими інструментами отримання інформації він користується, з якими людьми спілкується про футбол.

Я викладаю на тренерських курсах, так от якби хтось з фахівців мав можливість поговорити з ним про тактику, розставляння й інші внутрішні футбольні нюанси, то, не знаючи, хто такий Ахметов, вони б сказали - він тренер. Ось настільки глибоко він знає футбол. Я дивуюся, звідки у нього є стільки часу, враховуючи економічні і політичні моменти.

Другий момент, який мене вразив, - непохитна воля. Він ніколи не здається і не здасться. У нього є позиція, обдумана і вивірена. Вона жорстко спрямована. І читаючи його інтерв'ю, я захворів ідеєю: все одно ми виграємо Лігу чемпіонів. Рано чи пізно, але це відбудеться, - цитує Морозова Террикон.

Коментарі ()