Головне

Стеценко: Селезньов хоче продовжити контракт на тривалий термін, у нас інша позиція

29.09.2015 19:34 308 0

Євген Селезньов хоче продовжити контракт з Дніпром на тривалий термін.

Про це заявив генеральний директор клубу Андрій Стеценко.

"У нього є проблеми, пов'язані з продовженням контракту. У нього контракт з клубом закінчується 30 червня 2016 року. Природно, з урахуванням того, що до цього часу Жені буде вже 31 рік, його цікавить його подальша доля", - сказав Стеценко.

"Він чудово розуміє, що йому потрібно або продовжити контракт з Дніпром на досить тривалий термін, або йти з клубу і шукати собі інший варіант. Поки на сьогоднішній день ми з ним шукаємо варіанти продовження його контракту, але не все там так гладко", - зазначив генеральний директор.

На питання, чи клуб намагається продовжити контракт з гравцем, Стеценко відповів: "Безумовно. Я навіть можу сказати, про що йде мова. Мова навіть не про гроші, мова йде про термін контракту".

"Женя хоче контракт на тривалий термін для того, щоб вже після закінчення цієї угоди завершити кар'єру футболіста. Наша позиція трошки інша. Тут вже якраз втручається фінансове питання. Залежно від терміну, ми ж теж прораховуємо доцільність такого кроку. Саме в цьому стоїть питання", - цитує Стеценка matchday.

Раніше повідомлялося, що Стеценко підтвердив фінансові проблеми в Дніпра.

Коментарі ()