Головне

Ліга Чемпіонів. 2 тур. Маккабі Тель-Авів - Динамо 0:2. Важлива перемога Реброва

29.09.2015 23:50 1387 0
Ліга Чемпіонів. 2 тур. Маккабі Тель-Авів - Динамо 0:2. Важлива перемога Реброва

Київське Динамо здобуло свою першу перемогу у поточному розіграші Ліги Чемпіонів, здолавши з рахунком 2:0 Маккабі Тель-Авів. Команда Сергія Реброва підійшла до матчу в оптимальному складі. Так, пропускали матч Денис Гармаш, Юнес Беланда та Євген Макаренко, однак "кістяк" команди був готовий до бою. Залишив в запасі Ребров Олега Гусєва, давши шанс проявили себе Дерлізу Гонсалесу - і не прогадав.

Вже зі стартових хвилин кияни захопили ініціативу, а вже на 4-й хвилині Ярмоленко матеріалізував її у забитий м'яч: вистрілив нарешті вищезгаданий Гонсалес , який віддав цукерку-передачу на хід Ярмоленку, Андрій уникнувши офсайду спокійно 1 на 1 переграв Райковича. Після голу кияни дещо збавили оберти, однак продовжували володіти м'ячем. На 15-й хвилині вирішив випробувати голкіпера Маккабі з дальної дистанції Антунеш, втім - вище воріт полетів м'яч.

Господарі поля прокинулися лише в середині тайму, коли кілька гострих моментів створив центральний нападник клубу Бен-Басат. На 26-й хвилині форвард після флангової передачі ледь головою не переправив м'яч у ворота Шовковського, не вистачило сантиметрів, щоб дотягнутися, а на 31-й хвилині він таки пробив - цього разу на кутовий перевів сферу СаШо. Ще до завершення першої половини матчу міг дубль оформили Ярмоленко, однак його фірмове зміщення з флангу завершилося ударом точно в руки Райковичу. У кінцівці тайму господарі поля навіть затисли киян біля власних воріт, однак створити чогось небезпечного їм більше не вдалося.

Другий тайм також розпочався зі швидкого голу від Динамо. Знову асистентом виступив Гонсалес, однак цього разу після його передачі м'яч повз Райковича запустив Мораєс. У свою чергу на 58-й хвилині Маккабі не використав свій найкращий момент, коли зі штрафного ледь у 9-тку воріт не переправив м'яч лідер клубу Захаві. Тільки дивом м'яч облизнув зовнішню сторону сітки воріт Шовковського.

У середині тайму обидва тренери зробили ряд замін. І якщо Маккабі це особливо не допомогло, то вихід у Динамо Віди та Буяльського дещо освіжив центр та захисит. Динамо вже не так активно поводило себе в атаці, втім, в обороні діяала команда Реброва просто чудово. Господарі поля намагалися щось створити біля воріт київського клубу, однак втома та клас команди дали про себе знати. Вже на 3-й доданій хвилині 3-й гол міг забити Кравець, який змінив Мораєса, однак удар Артема з гострого кута пройшов на трибуни стадіону. У підсумку Динамо спокійно і без пригод довело справу до логічного завершення, здобувши таким чином свою першу перемогу у поточному розіграші Ліги Чемпіонів. Вітання Сергію Реброву!.

Коментарі ()